Let op! Verzenden alleen mogelijk in Nederland!

GET ORGANIZED LIKE A GURU!

 

Januari staat voor vele in het teken van het opruimen. Zodra kerst en Oud en Nieuw voorbij zijn gaat de kerstboom weer uit de woonkamer en is het tijd om op te ruimen! Zo ook de servieskast. Want hoe lekker is het om het nieuwe jaar te beginnen met een lekker schone en opgeruimde servieskast. Gooi bijvoorbeeld servies of glaswerk weg waar een stukje vanaf is of bespaar ruimte met handige stapelbare glazen. Marieke van Freevol is weg van onze stapelbare glazen. Benieuwd naar haar favorieten? Lees haar blog hier


In ons assortiment hebben we stapelbare glazen voor ieders smaak. Hou je bijvoorbeeld meer van een moderne stijl, dan passen onze LinQ drinkglazen hier perfect bij. De LinQ glazen hebben een stijlvolle grijze kleur en zijn beschikbaar in drie varianten: twee drinkglazen met een inhoud van 26,6 cl en 35,5 cl en een hogere variant van 35,5 cl.

Wil jij toch liever een klassiek glas of een transparant glas op tafel? Dan zijn de Everest glazen of Oyra glazen misschien wel wat voor jou. Beiden glazen hebben een uniek reliëf, wat ervoor zorgt dat de glazen schitteren op tafel!

 

Wanneer je de glazen online besteld ontvang je ze in een stevige en recyclebare verpakking. En als je dan toch aan het opruimen bent gebruik de verpakking om glazen op te ruimen die je niet zovaak gebruikt. Zo weet je zeker dat de glazen heel blijven en heeft de doos ook nog een tweede leven. Goed voor jou en voor de wereld!