Let op! Verzenden alleen mogelijk in Nederland!

HOW TO GET IN THE SPRING MOOD? WE TELL YOU! 🌱

 

De klok is alweer een uur vooruit en de zon begint weer te schijnen. Het is echt lente tijd! 🌱 Wij krijgen er helemaal kriebels van, jullie ook?

Wanneer het weer wat warmer wordt en de vogels gaan fluiten ben je er echt weer aan toe om meer naar buiten te gaan. Lekker met de groene vingers in de tuin aan de slag of gewoon lekker in zon zitten en genieten van het lekkere weer. Heerlijk, helemaal wanneer je ook nog kan genieten van jouw favoriete drankje in de zon. Bij zo'n stralend moment horen natuurlijk ook nieuwe glazen.  Mooi glaswerk voor elke moment waar jij wilt genieten. Shop jouw nieuwe glaswerk hier in onze webshop.


Naast buiten wil je natuurlijk ook binnen in huis voor een lentegevoel zorgen. Heb je geen groene vingers maar wil je wel graag planten in huis waar je alleen maar op hoeft te letten of ze water hebben? Ga dan op zoek naar stekjes! Vooral de Pilea Peperomioides (Pannenkoekenplant) staat heel leuk in onze glazen. Let op niet alle plantjes zijn geschikt. Hier een handig lijstje. :) Met dit stappenplan doe je helemaal mee met de nieuwste plantentrend hydroponie

1) Ga op zoek naar een stekje. 
2) Kies een Libbey glas uit (Tiki Split, Radiant en Atik zijn onze favorieten 💚💚) 
3) Vul jouw favoriete Libbey glas met lauwwarm water. 
4) Zorg ervoor dat de (lucht)wortel in het water zit
5) Ververs het water regelmatig als het troebel wordt.

Tatatada en je hebt een heel gaaf mini plantje! Combineer verschillende glazen voor een speels effect! 

Wij zijn fan, jij ook?