Let op! Verzenden alleen mogelijk in Nederland!

HOW TO SPOIL YOUR MOTHER WITHOUT GLITCH! ūüíĖ

 

Zondag 8 mei is het Moederdag. De dag om jouw moeder, schoonmoeder of bonusmoeder extra in het zonnetje te zetten en te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Als je nog op zoek bent naar een cadeau hebben wij een suggestie waar jouw moeder zeker weten blij mee is. Bestel vandaag nog, zodat je het op tijd in huis hebt om jouw moeder te verrassen!

Kies bijvoorbeeld voor de kleurrijke zomerse Hobstar¬†glazen. Deze glazen zijn verkrijgbaar in zes gave kleuren.¬†Met deze zomerse kleurrijke glazen, ge√Įnspireerd op de zomerse zonsondergang, voeg je wat kleur toe aan je tafel. De frisse kleuren zorgen samen voor een discrete maar verfijnde sfeer op tafel. Combineer het gekleurde Hobstar glas met het transparante Hobstar glas en cre√ęer je eigen restaurantwaardig gedekte eettafel.

Ook de Atlin wijnglazen met bijpassende  Atlin waterglazen zijn leuk om cadeau te geven. Met deze glazen voeg je net wat extra toe aan de gedekte tafel. De glazen zijn gemaakt van geblazen glas en hebben een hedendaags ontwerp. Door de ronde vormen en het gouden randje aan de bovenzijde zijn het hele elegante glazen. Dit maakt ze perfect om te gebruiken voor een chique etentje. Natuurlijk kun je de glazen ook net zo goed gebruiken in een informele sfeer.

Toch op zoek naar een ander glas? Bekijk ons gehele assortiment hier.