Let op! Verzenden alleen mogelijk in Nederland!

LET'S CELEBRATE THE HEROES IN OUR LIVES! 💪🏻

 

Zondag 19 juni is het weer zover, Vaderdag!

Vaders zijn, liefdevol, harde werkers maar ze maken ook altijd flauwe
grappen. Ondanks deze flauwe grappen zetten ze jou altijd op de eerste plek! Vaderdag is de dag dat de rollen eens omgedraaid worden en dat jij je vader, schoonvader of opa op de eerste plek zet! Verwen je vader met een leuk cadeau waar hij heel erg blij van wordt. Want welke vader wordt er nou niet blij van een glaasje genot. Wij van Libbey hebben voor iedere gelegenheid een passend glas. Zo zit er altijd een cadeau tussen voor jouw vader.

 

Geniet jouw vader een lekker koud biertje in het weekend?

Koop dan een aantal Heineken biertjes en geef daarbij mooie bierglazen van Libbey waar hij zijn bier uit kan drinken! Zoals  de bierglazen Munique of Arôme.

Munique past door het neutrale en elegante ontwerp in vrijwel iedere omgeving. Uit dit bierglas kun je vrijwel elk soort bier consumeren!

 

Het Arôme bierglas is een uniek ontwerp en is geschikt om verschillende smaken en aroma’s van speciale bieren te ontdekken.

Jouw vader kan met deze glazen een gezellige bieravond of bierproeverij houden met zijn vrienden!

  

Is jouw vader meer een whiskyliefhebber?

Ga dan voor een van de Gles whiskyglazen. Met de Gles whiskyglazen haal je voor je vader prachtige en stijlvolle glazen in huis om fijn en ontspannen van bijvoorbeeld een glaasje Jack Daniels te genieten! De Gles whiskyglazen van Libbey zijn verkrijgbaar in vier varianten. 

 

Naast deze mooie glazen hebben we ook nog zat andere prachtige glazen. Kijk vooral even naar ons assortiment en vind het perfecte glas voor jouw vader!

Klik hier voor het gehele assortiment.