Let op! Verzenden alleen mogelijk in Nederland!

FAQ

Verzenden

  • Verzending alleen mogelijk naar Nederland 
  • Gratis verzending  
  • Niet goed? Geld terug 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?  
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL. De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. 

Wat zijn jullie levertijden van de webshop? 
Wanneer de betaling bij ons binnen is verzenden wij je bestelling de volgende werkdag. Indien je niet op een werkdag besteld wordt jouw pakketje de eerstvolgende werkdag bezorgd. Je ontvangt  een verzendbevestiging van DHL wanneer je bestelling is verzonden. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.  

Heb je het pakket na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan even contact met ons. Dit kan door te mailen naar emea.service@libbey.com.

Wat zijn jullie verzendkosten? 
Op dit moment is het alleen mogelijk om te verzenden naar Nederland. Verzenden naar het buitenland is op dit moment helaas nog niet mogelijk.  

Retourneren

Ik heb een kapot/beschadigd glas ontvangen. En nu? 
Stuur een email naar emea.service@libbey.com met een foto van het glas. Wij kijken dan zo spoedig mogelijk naar een geschikte oplossing.   

Hoe kan ik mijn product retourneren? 
Mocht je na je aankoop niet 100% tevreden zijn met onze producten, dan mag je het binnen 30 dagen retourneren of ruilen.  Stuur bij een retour een mailtje naar emea.service@libbey.com.

Jouw retour kan naar:  
Libbey EMEA  
Krombaak 4  
4906 CR Oosterhout.  

Vermeldt duidelijk je naam en bestelnummer. 

LET OP: 

  • Producten in originele verpakking retourneren. 
  • Alleen ongebruikte nieuwe producten kunnen geretourneerd worden. 
  • Voeg een kopie factuur toe in de doos, dan weten wij om welke bestelling het gaat. 

Heb ik garantie op de glazen die ik heb besteld?  
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze onze best om deze in juist bij u aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een glas kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dien je binnen twee maanden contact met ons op te nemen. Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor vervanging.  

Ik heb een klacht, wat moet ik doen? 
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar emea.service@libbey.com. Tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zoeken graag wij gezamelijk naar de juiste oplossing.  

Aanvragen persoonlijke data

Je kunt jouw persoonlijke data aanvragen door hier je email in te vullen.